Nieuws


Seizoenstart, 18 september 2018

De stand op het badmintonbord is op nul gezet. Na een verdiende vakantie kan er gestart worden met het volgende seizoen. De junioren zij om 19 uur begonnen en de senioren hebben gesport van 20 tot 21:30 uur.
Ook meedoen? Kom op dinsdagavond langs en je kunt zo aanschuiven.

Klik op de foto voor een grote weergave.

Afsluiting seizoen, 26 mei 2018

Zaterdag 26 mei hebben we het badmintonseizoen met de kinderen afgesloten met een spelletjesdag. Ook hebben we samen lekker geluncht en als laatst een paar rondjes bingo gespeeld. Naomi won de hoofdprijs. In september beginnen we weer aan een nieuw seizoen. Jongens en meisjes vanaf 7 jaar zijn van harte welkom.

Klik hier voor enkele foto's.


Afsluiting 2017

Dinsdagavond 12 december hebben de kinderen van de badminton 2017 afgesloten. Een gezellig uurtje badmintonnen met verlichte shuttles, kerstmutsen, snoepjes, gelukskoekjes en voor iedereen een kadootje. 9 januari 2018 spelen ze weer. Kinderen die eens willen komen kijken zijn van harte welkom."

Klik op de foto voor een grote weergave.

Nieuwe shirts, november 2017

Na de zomervakantie bleken vele shirtjes van de kinderen te klein te zijn. Dus moesten er nieuwe besteld worden. Maar die zijn best duur, daarom hebben de kinderen zelf stroopwafels verkocht. Extra trots dus op onze kids. Ze zijn supermooi de nieuwe shirts. We hebben daarom de eerste avond in de nieuwe shirtjes feestelijk gemaakt en er een halloween tintje aan gegeven

Klik op een kleine foto voor een grote weergave.

Seizoen weer gestart, september 2017

De badmintonclub is weer begonnen met de clubavonden. Voor jong en oud altijd leuke, gezellige avonden. De jeugdleden warmen zich in het dorpscentrum enthousiast op voor het volgende ronde. Ze hebben er zin in. Dat zie je direct. Natuurlijk kunnen er nog leden aanschuiven. Voor de jeugd is dat op dinsdag vanaf 19 uur. Voor de senioren op dinsdag en donderdag vanaf 20 uur. Kom gerust eens langs.

Klik op een kleine foto voor een grote weergave.

Midzomerfeest, 24 juni 2017

Tijdens het Midzomerfeest werd er door de badmintonclub voor de kinderen een “CupCakeCup” en een mini high tea gehouden. ’s Morgens vanaf 10.30 uur was er een “knutselkraampje” (tegenover de kerk) waar er knutselwerkjes gemaakt werden ter versiering van de mini high tea ’s middags. In een prachtig versierd kraam werd er gestreden om de cup. Noa heeft uiteindelijk gewonnen.

Klik op een kleine foto voor een grote weergave.

Bezoek Victoriadoolhof, 27 mei 2017

Zaterdagmorgen 27 mei om 10.00 uur vertrokken we richting West-Zeeuws Vlaanderen, maar wij niet zoals zo vele richting het strand, wij gingen op weg naar het Victoriadoolhof. Inderdaad het was heel warm, maar helemaal niet druk daar, het leek wel of we heel het “parkje” voor ons alleen hadden. Allemaal verschillende doolhoven waren er , moeilijke, makkelijke, met water, met skelters, trampolines, een kinderboerderij, pannenkoeken. Kortom het ontbrak ons aan niets op deze zonnige en warme, maar hele gezellige dag ter afsluiting van het seizoen.

Klik hier voor enkele foto's.